Bit: No Man's Sky-speler bouwt Notre Dame na in de ruimte

Geplaatst: 19 april 2019 12:20

De verwoestende brand in de Notre Dame is waarschijnlijk niemand ontgaan. Een fervent No Man's Sky-speler heeft dit ook gezien en besloot de historische kathedraal in de digitale ruimte na te maken.

Reddit-gebruiker 258100 heeft in de game No Man's Sky zijn verdriet om de Notre Dame vormgegeven door het gebouw na te maken. In totaal heeft het hem vijf uur gekost om tot een indrukwekkend resultaat te komen. Hij heeft hierbij wel gebruikgemaakt van een plugin voor Blender waarmee hij het gebouw vorm heeft kunnen geven om het vervolgens in de game te importeren. Geheel onbekend met het maken van gebouwen in No Man's Sky is 258100 niet, want eerder maakte hij al het kasteel uit Super Mario 64 na. Zijn nieuwste bouwsel is vooralsnog alleen het aanzicht van het monument. Gezien de beperkingen die het bouwen in No Man's Sky met zich meebrengt - namelijk een limiet van 2000 stukjes voor een gebouw - is het onderstaande resultaat indrukwekkend te noemen.

Bron: Reddit
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot No Man's Sky

Series

-

Uitgever

Hello Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, VR

Releasedatum

10 augustus 2016

Ontwikkelaar

Hello Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord