Check hier alle X019 Londen-content
No Man's Sky
  • ONTWIKKELAAR Hello Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 augustus 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE

Bit: No Man's Sky-fans kopen reclamebord om ontwikkelstudio te bedanken

Sommige fans gaan wel erg ver om te laten zien dat ze dankbaar zijn voor een game waar ze veel van houden. Zo kochten No Man's Sky-fans een echt reclamebord om de ontwikkelstudio van de game, Hello Games, te bedanken.

No Man's Sky heeft een lange weg afgelegd om te komen waar de game nu staat. De lancering van de game ging niet geheel vlekkeloos en de game kreeg dan ook veel kritiek te verduren. Vele updates en enkele uitbreidingen later, lijkt No Man's Sky steeds meer op de game die fans aanvankelijk voor ogen hadden en daar zijn ze ontwikkelstudio Hello Games dan ook zeer dankbaar voor. Ze zijn zelfs zo dankbaar, dat ze iets voor de ontwikkelstudio wilden doen om hun dank te betuigen. No Man's Sky-fan Cam G startte onlangs een GoFundMe om donaties te regelen voor het kopen van een reclamebord voor een dankbetuiging aan Hello Games. Binnen een dag werd het benodigde bedrag al binnengehaald, waardoor er nu dus een enorme dankbetuiging tegenover de studio in Engeland op een echt reclamebord komt te staan.

De overweldigende support van de No Man's Sky-community heeft ervoor gezorgd dat er veel meer geld via de crowdfunding-actie is binnengehaald dan nodig is voor het reclamebord. Al het overschot wordt daarom door de fans gedoneerd aan een goed doel.

BRON GoFundMe

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?