Bit: No Man's Sky-fans kopen reclamebord om ontwikkelstudio te bedanken

Geplaatst: 17 juni 2019 12:15
Aangepast: 17 juni 2019 12:15

Sommige fans gaan wel erg ver om te laten zien dat ze dankbaar zijn voor een game waar ze veel van houden. Zo kochten No Man's Sky-fans een echt reclamebord om de ontwikkelstudio van de game, Hello Games, te bedanken.

No Man's Sky heeft een lange weg afgelegd om te komen waar de game nu staat. De lancering van de game ging niet geheel vlekkeloos en de game kreeg dan ook veel kritiek te verduren. Vele updates en enkele uitbreidingen later, lijkt No Man's Sky steeds meer op de game die fans aanvankelijk voor ogen hadden en daar zijn ze ontwikkelstudio Hello Games dan ook zeer dankbaar voor. Ze zijn zelfs zo dankbaar, dat ze iets voor de ontwikkelstudio wilden doen om hun dank te betuigen. No Man's Sky-fan Cam G startte onlangs een GoFundMe om donaties te regelen voor het kopen van een reclamebord voor een dankbetuiging aan Hello Games. Binnen een dag werd het benodigde bedrag al binnengehaald, waardoor er nu dus een enorme dankbetuiging tegenover de studio in Engeland op een echt reclamebord komt te staan.

De overweldigende support van de No Man's Sky-community heeft ervoor gezorgd dat er veel meer geld via de crowdfunding-actie is binnengehaald dan nodig is voor het reclamebord. Al het overschot wordt daarom door de fans gedoneerd aan een goed doel.

Bron: GoFundMe
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot No Man's Sky

Series

-

Uitgever

Hello Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, VR

Releasedatum

10 augustus 2016

Ontwikkelaar

Hello Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord