Resident Evil 2: Remake

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 25 januari 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Horror, Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Bit: Modders maken Resident Evil 2 nog enger

In januari kwam de remake van Resident Evil 2 uit. De horror-game van Capcom is al eng van zichzelf, maar modders hebben het voor elkaar gekregen daar nog een schepje bovenop te doen.

Modders creëren vaak de meest bizarre toevoegingen of aanpassingen voor bestaande games. Er zijn zelfs spin-off games uit ontstaan. Wat modder ZombieAli heeft gedaan met Resident Evil 2 zal niet snel resulteren in een nieuwe game, maar jaagt je ongetwijfeld na in je nachtmerries. De gruwelijke Mr. X is namelijk veranderd in Thomas de Stoomlocomotief. Nou is die oude stoomtrein al behoorlijk freaky, maar in de setting van Resident Evil 2 wordt dat er zeker niet beter op. Voeg daar de muziek van DMX aan toe en je nachtmerrie is compleet.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?