Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Mortal Kombat 11
  • ONTWIKKELAAR NetherRealm Studios
  • RELEASEDATUM 23 april 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Bit: Modder neemt controle over camera in Mortal Kombat 11

YouTuber en modder DennisNetwork heeft het voor elkaar gekregen om de controle te krijgen over de camera in Mortal Kombat 11. In verschillende video's gaat hij op onderzoek uit om te zien wat er buiten de ring gebeurt.

Het is natuurlijk allemaal leuk en aardig die games, maar soms ben je ook gewoon benieuwd wat er buiten je zicht om gebeurt. YouTuber DennisNetwork denkt daar net zo over en besloot een kijkje te nemen in de levels van de vechtgame Mortal Kombat 11. Zo neemt hij in onderstaande video de Black Dragon Fight Club onder de loep en komt hij tot de ontdekking dat er iemand buiten beeld staat te pissen. En in het Tournament Stage-level blijkt niemand in het publiek benen te hebben, zo laat hij in een andere video op zijn kanaal zien.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?