Bit: Modder neemt controle over camera in Mortal Kombat 11

Geplaatst: 11 mei 2019 21:35

YouTuber en modder DennisNetwork heeft het voor elkaar gekregen om de controle te krijgen over de camera in Mortal Kombat 11. In verschillende video's gaat hij op onderzoek uit om te zien wat er buiten de ring gebeurt.

Het is natuurlijk allemaal leuk en aardig die games, maar soms ben je ook gewoon benieuwd wat er buiten je zicht om gebeurt. YouTuber DennisNetwork denkt daar net zo over en besloot een kijkje te nemen in de levels van de vechtgame Mortal Kombat 11. Zo neemt hij in onderstaande video de Black Dragon Fight Club onder de loep en komt hij tot de ontdekking dat er iemand buiten beeld staat te pissen. En in het Tournament Stage-level blijkt niemand in het publiek benen te hebben, zo laat hij in een andere video op zijn kanaal zien.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 11

Series

Mortal Kombat

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 april 2019

Ontwikkelaar

NetherRealm Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.