Bit: Modder in de problemen door Thomas de Stoomlocomotief

Het is bijna ondenkbaar dat modders zich er niet aan wagen; het toevoegen van Thomas de Stoomlocomotief als vijand in een game. Degene die hier ooit mee begon, heeft hierdoor wel problemen ondervonden.

Thomas de Stoomlocomotief is een kindervriend, maar wel eentje die er best creepy uitziet. Modder Kevin Brock bedacht ooit dat het wel grappig zou zijn om de blauwe stoomtrein in Skyrim te stoppen. Toen deze mod viral ging, kreeg hij echter Mattel achter zich aan. Mattel beschikt over de eigendomsrechten van onze blauwe freaky vriend. Hij werd gesommeerd zijn video's en de mod offline te halen, anders zou hij voor het gerecht gesleept worden. Als reden hiervoor werd aangegeven dat Thomas explodeert, terwijl er verder niet moeilijk werd gedaan over het feit dat hij mensen vermoord. De mod is ook niet makkelijk beschikbaar momenteel, maar ondertussen zijn er heel veel verschillende mods verschenen die Thomas de Stoomlocomotief in diverse andere games introduceert. Het gewenste effect is voor Mattel dus behoorlijk uitgebleven.

BRON The Face

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?