Bit: Mod brengt het boerenleven naar de Sims 4

Geplaatst: 4 december 2020 13:35

Modder Arnie heeft voor De Sims 4 een nieuwe mod onthuld. Via een teaser is te zien hoe deze mod draait om het boerenleven.

De Sims 4 krijgt nog steeds continu updates en nieuwe content, zoals nieuwe bouwopties en een Star Wars uitbreiding. Sommige spelers willen echter nog meer halen uit De Sims 4 en gebruiken daar mods voor. Een bekende modder voor De Sims 4, Arnie - The Sims Plus, heeft weer een nieuwe mod onthuld. In een teaser toont Arnie de eerste beelden van de mod genaamd The Sims 4 Farmland. Deze mod staat in het teken van het boerenleven en spelers kunnen dus bijvoorbeeld groenten verbouwen. Daarnaast heeft de mod een verhaalmodus, waarbij het doel is om geheimen van de wereld te ontdekken. Deze wereld is compleet nieuw, heeft vijf kavels en is semi-open, waardoor er veel interactiviteit mogelijk is tussen speler en omgeving.

Het is nog onbekend wanneer de mod Farmland uitkomt voor de Sims 4. Tot dan kunnen spelers nog terecht bij officiële uitbreidingspakketten, zoals De Sims 4 Sneeuwpret die een ruime maand geleden uitkwam.

Bron: Arnie - The Sims Plus
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord