De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Bit: Mod brengt het boerenleven naar de Sims 4

Modder Arnie heeft voor De Sims 4 een nieuwe mod onthuld. Via een teaser is te zien hoe deze mod draait om het boerenleven.

De Sims 4 krijgt nog steeds continu updates en nieuwe content, zoals nieuwe bouwopties en een Star Wars uitbreiding. Sommige spelers willen echter nog meer halen uit De Sims 4 en gebruiken daar mods voor. Een bekende modder voor De Sims 4, Arnie - The Sims Plus, heeft weer een nieuwe mod onthuld. In een teaser toont Arnie de eerste beelden van de mod genaamd The Sims 4 Farmland. Deze mod staat in het teken van het boerenleven en spelers kunnen dus bijvoorbeeld groenten verbouwen. Daarnaast heeft de mod een verhaalmodus, waarbij het doel is om geheimen van de wereld te ontdekken. Deze wereld is compleet nieuw, heeft vijf kavels en is semi-open, waardoor er veel interactiviteit mogelijk is tussen speler en omgeving.

Het is nog onbekend wanneer de mod Farmland uitkomt voor de Sims 4. Tot dan kunnen spelers nog terecht bij officiële uitbreidingspakketten, zoals De Sims 4 Sneeuwpret die een ruime maand geleden uitkwam.

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?