Bit: Microsoft onthult Xbox Series X Fridge

Geplaatst:
Aangepast: 30 oktober 2020 15:45

Microsoft weet goed om te gaan met memes, dat wordt vooral ook duidelijk in de video die zij online hebben geplaatst. Hierin presenteren zij de Xbox Series X Fridge. Met een knipoog.

Vrijwel direct na de onthulling van de Xbox Series X vlogen de memes in rap tempo over het wereld wijde web. De console heeft namelijk wel heel veel weg van een Amerikaanse koelkast. Je weet wel, zo eentje waar je een jaarvoorraad aan eten en drinken in kwijt kunt. Daar kun je als bedrijf natuurlijk ontzettend zuur over zitten zijn, maar je kunt er ook gewoon om lachen. Dat laatste deed Microsoft. Sterker nog, ze gooien er nog een flinke schep bovenop en presenteren ons de Xbox Series X Fridge. Compleet gevuld met voedsel in 4K en voorzien van mooie verlichting. Alle inhoud van de koelkast refereert bovendien ook nog eens naar Xbox-games, hoe cool (of koel?) is dat?

De Xbox Series X en Xbox Series S verschijnen wereldwijd op 10 november.

Bron: Microsoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord