Bit: Mattel onthult Star Wars Barbiepoppen

Je zou zeggen dat Barbie en Darth Vader niets met elkaar gemeen hebben. Toch is daar nu verandering in gekomen, daar Mattel officiële Star Wars Barbiepoppen heeft onthuld.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb vroeger nooit met Barbie's gespeeld. Toch zijn er nu drie nieuwe poppen onthuld die ik toch eigenlijk stiekem wel zou willen hebben. Speelgoedfabrikant Mattel en Disney onthulden onlangs namelijk een speciale lijn van Star Wars Barbiepoppen. Deze speciale Barbiepoppen worden uitgebracht ter ere van de nieuwe Star Wars-film Star Wars: A New Hope. Barbara Millicent Roberts, zoals Barbie eigenlijk heet, wordt voor deze speciale lijn gehuld in verschillende outfits die gebaseerd zijn op de personages Darth Vader, R2-D2, of prinses Leia. De poppen kosten 100 dollar en zijn alvast vooruit te bestellen op de site van Mattel.

De Star Wars Barbiepoppen verschijnen in november. Zou jij ze toevoegen aan je collectie?

BRON Mattel

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?