Bit: Mattel onthult Star Wars Barbiepoppen

Geplaatst:
Aangepast: 14 augustus 2019 23:23

Je zou zeggen dat Barbie en Darth Vader niets met elkaar gemeen hebben. Toch is daar nu verandering in gekomen, daar Mattel officiële Star Wars Barbiepoppen heeft onthuld.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb vroeger nooit met Barbie's gespeeld. Toch zijn er nu drie nieuwe poppen onthuld die ik toch eigenlijk stiekem wel zou willen hebben. Speelgoedfabrikant Mattel en Disney onthulden onlangs namelijk een speciale lijn van Star Wars Barbiepoppen. Deze speciale Barbiepoppen worden uitgebracht ter ere van de nieuwe Star Wars-film Star Wars: A New Hope. Barbara Millicent Roberts, zoals Barbie eigenlijk heet, wordt voor deze speciale lijn gehuld in verschillende outfits die gebaseerd zijn op de personages Darth Vader, R2-D2, of prinses Leia. De poppen kosten 100 dollar en zijn alvast vooruit te bestellen op de site van Mattel.

De Star Wars Barbiepoppen verschijnen in november. Zou jij ze toevoegen aan je collectie?

Bron: Mattel
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord