Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Dragon Ball FighterZ
  • ONTWIKKELAAR Arc System Works
  • RELEASEDATUM 26 januari 2018, 28 september 2018 (NSW)
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Bit: Japanse Goku Day wordt gevierd met trailer

Vandaag is het feest in Japan, want 9 mei staat daar bekend als Goku Day. Om dit te vieren is er een speciale trailer verschenen waarin een hoofdrol is weggelegd voor - hoe kan het ook anders - Goku.

Het is niet voor niets dat 9 mei is uitgeroepen tot Goku Day. Dat heeft namelijk alles te maken met hoe Japanners deze datum uitspreken. Mei wordt er namelijk uitgesproken als 'Go' en negen als 'Ku'. Het kan dan ook niet anders dan dat dit de perfecte datum voor de super Saiyan is. De trailer is gevuld met beelden uit de game Dragon Ball FighterZ en worden afgewisseld door fragmenten uit de populaire Anime.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?