Bit: Gamer maakt in FIFA 19 wedstrijd Real Madrid - Ajax tot in detail na

Geplaatst:
Aangepast: 23 maart 2019 14:16

Een paar weken geleden speelde Ajax de sterren van de hemel in de Champions League tegen Real Madrid. Dit heeft YouTuber Jugando con los Parceros geïnspireerd de wedstrijd tot in detail na te maken in FIFA 19.

In de samenvatting die hij heeft gemaakt zijn niet alleen de doelpunten en kansen te zien, maar ook de blessures aan de zijde van Real Madrid. Ook het VAR-moment waarbij Ajacied Mazraoui de bal ternauwernood binnen de lijnen weet te houden wordt uitgebreid behandeld in deze samenvatting. Het is bewonderenswaardig hoe hij het voor elkaar heeft gekregen de samenvatting zo nauwkeurig na te maken in FIFA 19. Daar moet ongetwijfeld veel tijd in hebben gezeten.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 19

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

28 september 2018

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord