World of Warcraft: The Battle for Azeroth

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 14 augustus 2018
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Bit: Fan maakt World of Warcraft na in Unreal Engine

Als jij je ook altijd al had afgevraagd hoe World of Warcraft eruit zou zien met modernere en meer realistische graphics, bekijk dan zeker het werk van Daniel L. Deze fan en designer maakt namelijk World of Warcraft na in de Unreal Engine.

World of Warcraft heeft natuurlijk een hele specifieke grafische stijl die iedereen meteen herkent. Deze stijl is vrij cartoonachtig en doet zelfs nu nog sterk denken aan games uit de tijden van weleer. Deze Blizzard-stijl hoort natuurlijk al jaren bij World of Warcraft, maar toch zijn er genoeg fans die de game graag zouden willen zien in een modern jasje. Designer Daniel L maakt daarom al enkele jaren iconische locaties uit Azeroth na in de Unreal Engine. Zo heeft hij bijvoorbeeld Grissly Hills, Westfall en Durotar nagemaakt. Blizzard gaat de graphics van World of Warcraft natuurlijk nooit aanpassen, maar gelukkig kun je via onderstaande video het werk van Daniel L bekijken.

BRON Daniel L

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?