Bit: Fan maakt Super Mario Bros. battle royale

Battle Royale-games zijn nog steeds helemaal hot en vroeg of laat krijgt elke game een battle royale-versie. Een fan maakte daarom een Super Mario Bros. battle royale.

Ontwikkelaar InfernoPlus laat via zijn YouTube-kanaal weten dat hij een volledig functionerende battle royale-versie heeft gemaakt van de NES-klassieker Super Mario Bros. In deze versie van de platformer speel je met maximaal 98 anderen een willekeurig level uit de originele game. De winnaar is de eerste persoon die Bowser aan het einde van het level weet te verslaan. De andere spelers zijn wel te zien in jouw game, maar je hebt geen directe interactie met ze. Je kunt ze wel een leven laten verliezen door bijvoorbeeld de blokken te breken waar ze op staan, of ze te raken met een Koopa-schild. Wanneer je echter de superster weet te bemachtigen, kun je je tegenstanders wel aanvallen door ze aan te raken.

De Super Mario Bros. battle royale-fangame is geheel gemaakt in HTML5 en is dus gewoon, ook met een controller, via je webbrowser te spelen. Hoe lang de game nog blijft bestaan is niet bekend, daar Nintendo het meestal niet zo heeft op ontwikkelaars die gebruikmaken van content waar zij copyright op hebben.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?