Check hier alle E3 2021-content

Donkey Kong Country

  • Ontwikkelaar Rare
  • Eerste releasedatum 21 november 1994
  • Platformen Super Nintendo Entertainment System
  • Genre Actie, Avonturen, Platform
  • Gameliner score -

Bit: Fan maakt eerste level Donkey Country na in Banjo-Kazooie

Een grote fan van Donkey Country heeft het eerste level van de game nagemaakt in Banjo-Kazooie. Hij heeft het project gedeeld op zijn eigen YouTube-kanaal.

In de video is te zien dat Mark Kujo, een modder en maker van de video, Jungle Hijinx in zijn geheel heeft nagemaakt. Alleen in plaats van Donkey en Diddy Kong speel je nu met Banjo en Kazooie. Ook zijn de vijanden uit Banjo-Kazooie in het level te vinden. Je kan de video hieronder bekijken.

Mocht je interesse om dit level ook te spelen? De mod is ook beschikbaar om te downloaden in het Engels en in het Spaans.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?