Bit: Fan maakt Dungeon Crawler van Tetris

Als je dacht dat een Battle Royale-variant het meest vergezochte is dat er met Tetris gedaan kan worden, dan heb je het toch echt goed mis. Een fan maakte onlangs namelijk een Dungeon Crawler van Tetris.

Indie-ontwikkelaar SquareAnon had ooit een idee en heeft besloten om dat idee werkelijkheid te laten worden. SquareAnon bedacht zich namelijk dat het erg leuk zou zijn om Tetris om te zetten in een Dungeon Crawler. Uit dit bizarre idee is 4-Block Dungeon geboren, een game waarbij je Tetris-blokken moet plaatsen om een dungeon te creëren waar je vervolgens met een klein personage doorheen moet. De game is momenteel nog enkel een prototype, maar is wel al gratis te spelen in je browser.

4-Block Dungeon is te spelen via de itch.io-pagina van SquareDev.

BRON SquareAnon

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?