The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM Onbekend
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Bit: Fan maakt Breath of the Wild 2 trailer na in stijl Ocarina of Time

Een fan heeft de trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 nagemaakt in de stijl van Ocarina of Time van de N64. Hij heeft deze fan-made trailer onlangs op zijn YouTube-kanaal geplaatst.

Het vervolg op Breath of the Wild is nu in ontwikkeling voor de Nintendo Switch en het enige wat tot nu fans hebben gekregen is één trailer die tijdens E3 werd onthuld. YouTuber The Regressor besloot deze trailer in zijn geheel na te maken in de stijl van Ocarina of Time. Hij heeft zelfs ook wat originele content aan de trailer toegevoegd, zo is ook de Yiga Clan en het gevecht tussen Link en de mummy in de video te zien. Je kan de volledige trailer hieronder bekijken.

The Legend of Zelda Breath of The Wild 2 komt helaas niet uit op de N64.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?