Cuphead
  • ONTWIKKELAAR Studio MDHR
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 september 2017
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Platform
  • GAMELINER SCORE

Bit: Elon Musk speelt Cuphead in zijn Tesla

De CEO van Tesla, Elon Musk, heeft de populaire game Cuphead gespeeld op het dashboardscherm van één van zijn Tesla's. Dat wordt door Musk beweert in een interview tijdens een podcast.

Elon Musk is een groot fan van games. Zo heeft hij bij een update Atari games in de auto's laten installeren als een easter egg. Hij heeft ook geprobeerd Mario Kart in de auto's te laten werken, maar Nintendo gaf daar geen toestemming voor. Nu is Musk blijkbaar met zijn volgende game project voor Tesla bezig. Volgens de CEO kan je Cuphead alleen spelen als de auto stil staat of geparkeerd is. Hij zegt dat hij het een geweldige game vindt, maar dat het wel heel moeilijk is.

Wanneer Cuphead uitkomt voor Tesla auto's is nog niet bekend.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?