Bit: Cyberpunk 2077-mod laat je in third person spelen

Geplaatst:

Een nieuwe Cyberpunk 2077-mod geeft spelers de mogelijkheid om de game in third person te spelen. De mod is uitgebracht door de modder Jelle Bakker.

Cyberpunk 2077 is misschien wel de meest besproken game van 2020, in zowel negatieve als positieve zin. Voor de release was één van de grootste minpunten volgens de fans dat het alleen mogelijk was om Cyberpunk 2077 in een first person-perspectief te spelen. Dat ene minpuntje verdween op de achtergrond toen ontwikkelaar CD Projekt Red felle kritiek kreeg voor de ondermaatste prestaties van Cyberpunk toen de game werd uitgebracht in december. Jelle Bakker heeft nu een mod uitgebracht die het in ieder geval mogelijk maakt om de game in third person te spelen. Een video met gameplaybeelden van de Cyberpunk 2077-mod is hieronder te bekijken.

De game is nu uit op de pc, Xbox One, Google Stadia en PlayStation 4. Door de vele problemen op consoles bij Cyberpunk is het alleen niet aan te raden om de game op de Xbox of PlayStation te spelen. Lees hier Rudy's review over Cyberpunk 2077.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord