Total War: THREE KINGDOMS
  • ONTWIKKELAAR Creative Assembly
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE -

Bit: Creative Assembly vervult wens terminaal zieke fan met Total War: Three Kingdoms

Creative Assembly vervulde onlangs de wens van een terminaal zieke Total War-fan met een copy van Total War: Three Kingdoms. De fan was zo ziek, dat hij de releasedatum van de game volgens zijn arts niet zou halen.

Gebruiker TheMissingLink5 plaatste een aantal dagen geleden een oproep op Reddit voor zijn terminaal zieke broer Robbie. Robbie lijdt aan leukemie en is een enorme fan van de Total War-serie. Zijn laatste wens was dan ook om Three Kingdoms, de nieuwste Total War-game, te kunnen spelen. Ten tijde van de Reddit-post ging het erg slecht met de broer van TheMissingLink5. Volgens zijn arts zou hij de releasedatum van Three Kingdoms op 24 mei waarschijnlijk niet halen. TheMissingLink5 plaatste daarom een oproep via Reddit, die uiteindelijk bij ontwikkelaar Creative Assembly onder de aandacht kwam. De ontwikkelaar gaf Robbie een copy van Three Kingdoms, enkele dagen voor de release van de game, om zijn laatste wens te eren.

Total War Three Kingdoms3

In de Reddit-post vertelt TheMissingLink5 dat Robbie erg genoten heeft van de game. Helaas is Robbie op 19 mei overleden.

BRON Reddit

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?