Among Us

  • Ontwikkelaar Innersloth
  • Eerste releasedatum 16 november 2018
  • Platformen Pc, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Bit: Als Among Us een game voor de Game Boy was

YouTuber en Twitch-streamer Lumpy Touch heeft Among Us in een nieuw jasje gestoken. Hij heeft namelijk de game omgetoverd naar een Game Boy-game.

Fans van Among Us hebben al op verschillende manieren hun creativiteit losgelaten op de game, zoals het creëren van de eerste custom creator map en het namaken van Among Us in Unreal Engine 4 door gamemaker Fat Dino. YouTuber en Twitch-streamer Lumpy Touch heeft ook recentelijk Among Us in een nieuw jasje gestoken. Hij heeft namelijk een animatie van de game gemaakt waarin het lijkt alsof Among Us een Game Boy-game is. De video, met passende 8-bit muziek, toont beelden van hoe een ronde in Among Us eruit zou zien als de game in 1990 geproduceerd zou zijn. De volledige animatie van Lumpy Touch is hieronder te bekijken.

De originele versie van Among Us is te spelen op pc en smartphones.

BRON Lumpy Touch

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?