BioWare pakt Anthem's loot drops aan

Geplaatst:
Aangepast: 28 februari 2019 21:05

BioWare's lead producer Ben Irving heeft in een bericht op Reddit te kennen gegeven dat er een update aankomt voor Anthem. De update moet er onder meer voor zorgen dat de inscriptions waardevoller zijn.

Anthem kent niet bepaald een rustige release. BioWare moet dus direct hard aan het werk om het één en ander op te lossen, en op die manier de spelers tevreden te houden. Gelukkig lijken ze dit ook uiterst serieus te nemen. Er wordt goed geluisterd naar de kritiek vanuit de community. Veel van de kritiek ging uit naar het loot systeem. Irving heeft bekendgemaakt dat BioWare de kritieken ter harte neemt en nog vandaag of morgen met de nieuwe update op de proppen komt.

De update wordt door BioWare op 28 februari of 1 maart vrijgegeven.

Bron: Reddit
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anthem

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

22 februari 2019

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord