BioWare en Mythic slaan handen ineen

BioWare en Mythic hebben de handen ineengeslagen en gaan gezamenlijk verder met het ontwikkelen van (MMO)RPG's. Electronic Arts, eigenaar van beide studio's, heeft dit nieuws naar buiten gebracht.

Aan welke titel(s) er op dit moment gezamenlijk aan wordt gewerkt is niet bekend. Wel hebben allebei de studio's al grote titels achter hun naam staan. Wat te denken van: Mass Effect, Jade Empire: Star Wars: KOTOR, NeverWinter Nights van BioWare en Warhammer van Mythic.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?