BioWare blijft Anthem onverminderd ondersteunen

Geplaatst: 5 mei 2019 23:35
Aangepast: 5 mei 2019 23:36

BioWare blijft Anthem onverminderd ondersteunen en hamert erop dat de plannen om de game naar een hoger niveau te tillen, niet zijn gewijzigd. Het nieuws volgt na diverse verontrustende berichten vanuit het bedrijf.

Zowel Chad Robertson als Michael Gamble van BioWare voelden de noodzaak zich na diverse speculaties en berichtgeving uit te spreken over Anthem. Volgens de heren is BioWare nog steeds voornemens Anthem te verbeteren, ondanks dat er binnen BioWare ook mensen zijn die aan andere games werken. Eerder lieten een aantal hoofdontwikkelaars van BioWare weten dat zij niet meer werken aan Anthem, maar dat zij zich nu volledig richten op de ontwikkeling van Dragon Age 4. Volgens Gamble en Robertson betekent dat echter niet dat er geen aandacht meer is voor Anthem.

Anthem is speelbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anthem

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

22 februari 2019

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord