BioShock

  • Ontwikkelaar 2K Boston
  • Eerste releasedatum 24 augustus 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre RPG, First-Person Shooter, Horror
  • Gameliner score

BioShock op de PlayStation 3 extra moeilijk

De PlayStation 3-versie van BioShock komt er bijna aan. Na een jaar wachten en na veel ontkenning komt hij er eindelijk toch. Er zal niet veel aan de game veranderd worden, maar hij krijgt wel een extra moeilijkheidsgraad.

Deze extra moeilijkheidsgraad heet de Survivor-Mode. Hierbij ben jij de zwakste schakel en je vijanden de sterkste. Daarnaast zul je ook minder EVE hebben als je onverwacht doodgaat. Kan jij deze uitdaging aan?

BioShock komt in oktober uit voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?