BioShock ontwikkelaar komt 11 augustus met nieuws

Ontwikkelaar Irrational Games, verantwoordelijk voor de eerste BioShock, heeft aangekondigd dat ze op 11 augustus een evenement houden in New York.

Waarschijnlijk zullen ze tijdens het event meer details vrijlaten over de game waaraan de ontwikkelaar op dit moment werkt.

ontbrekende afbeelding

Het is drie jaar lang stil geweest rondom de ontwikkelaar, nadat ze BioShock afleverde. Hier en daar gingen de berichten rond dat de ontwikkelaar met een nieuwe game onder de werknaam 'Project Icarus' bezig zou zijn. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie over dit event.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?