BioShock

  • Ontwikkelaar 2K Boston
  • Eerste releasedatum 24 augustus 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre RPG, First-Person Shooter, Horror
  • Gameliner score

BioShock komt mogelijk naar de Mac

Tijdens de Macworld Expo is het gerucht ontstaan dat BioShock mogelijk naar de Mac komt.

Het gerucht ontstond toen enkele Applemedewerkers tijdens de beurs rond liepen in T-shirts waarop een afbeelding van een Big Daddy op de rug te zien was.

Of dit betekent dat BioShock daadwerkelijk naar de Mac komt is nog niet bevestigd, maar het lijkt ons sterk dat de heren bij Apple stiekem een Xbox 360 naast de televisie hebben staan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?