BioShock

  • Ontwikkelaar 2K Boston
  • Eerste releasedatum 24 augustus 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre RPG, First-Person Shooter, Horror
  • Gameliner score

BioShock in de handen van vier ontwikkelaars

BioShock is een klein jaartje geleden uitgekomen voor de Xbox 360 en pc. Over een PlayStation 3 versie was tot voor kort gezwegen. Een tijdje geleden werd bekendgemaakt dat BioShock ook op de PlayStation 3 komt.

Deze PlayStation 3 versie is al een tijdje in ontwikkeling door maar liefst drie ontwikkelaars, namelijk 2k Marin, Boston en Australia. 2k Games heeft bekendgemaakt dat ze nu ook de hulp hebben ingeschakeld van een andere ontwikkelaar. Digital Extremes zal 2k Games helpen om BioShock een volwaardige port naar de PlayStation 3 te geven. Digital Extremes is vooral bekend dankzij hun meest recente game Dark Sector.

De PlayStation 3 versie van BioShock komt in oktober uit.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?