BioShock film tijdelijk in de wacht

Een tijdje terug werd bekendgemaakt dat Gore Verbinski een verfilming wilde maken van de game BioShock. Universal heeft de verfilming echter stopgezet, omdat de film te veel geld zou gaan kosten.

In totaal zal de verfilming namelijk 160 miljoen dollar kosten, maar dat vond Universal toch te veel van het goede. Waarschijnlijk wordt de film dan ook in een ander land opgenomen, maar voorlopig ligt de film dus in de wacht.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?