Bioshock 4 vacatures suggereren open world

Geplaatst: 13 april 2021 10:26

De ontwikkelaar van Bioshock 4, Cloud Chamber, heeft een aantal vacatures uitgezet voor de nieuwe game. De beschrijvingen lijken twee dingen te bevestigen: het wordt een open world en er komen side quests.

In december 2019 werd de nieuwe Bioshock al aangekondigd, met daarbij het nieuws dat de game wordt ontwikkeld door een nieuwe studio van de uitgever, genaamd Cloud Chamber. Die studio heeft nu een aantal vacatures uitgezet voor Bioshock 4, die een aantal hints over de game weg lijken te geven. Vooral de beschrijving van de vacature voor hoofdschrijver is erg verhelderend. 'We hopen iemand te vinden die ervaring heeft met het combineren van impactvolle verhalen van personages met een open world setting'. Later in dezelfde vacature wordt ook nog aangegeven dat de beste kandidaat 'gaat brainstormen over primaire en secundaire missie inhoud'. Het lijkt er op dat Bioshock 4 niet gaat zijn wat we van de serie gewend zijn.

Bioshock 4 werd op 9 december 2020 aangekondigd en er is nog geen releasedatum vrijgegeven.

Bron: Cloud Chamber

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord