BioShock 2 uitgesteld tot 2010

BioShock 2 is uitgesteld tot het voorjaar van 2010. Dat heeft uitgever Take Two bekendgemaakt. De oorspronkelijke releasedatum van 30 oktober is dus met een klein half jaar uitgesteld.

Als reden voor het uitstel geeft Strauss Zelnick, voorzitter van Take-Two, aan dat er extra ontwikkeltijd nodig is om de fans te geven wat ze verdienen.

Naast BioShock 2 zijn ook Mafia II en Red Dead Redemption al uitgesteld tot volgend jaar.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?