BioShock 2 soundtrack 9 februari op iTunes

De muziek van BioShock was subliem te noemen. Wij bij Gameliner hopen dat deel 2 ook dit niveau gaat bereiken. Uitgever 2k Games liet weten dat de muziek vanaf 9 februari ook via iTunes te koop is.

Er komen twee versies; een standard en een deluxe edition. Een mogelijke prijs is nog niet bekend, maar de tracklist wel. Die kan je hier beneden checken. Ga jij de cd kopen, als de muziek je bevalt?

Standard Edition:

-

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?