BioShock 2

  • Ontwikkelaar 2K Marin
  • Eerste releasedatum 9 februari 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre RPG, First-Person Shooter
  • Gameliner score

BioShock 2 in financieel jaar 2009

BioShock was misschien voor velen de beste game van het jaar in 2007. PlayStation 3 bezitters kunnen binnenkort (vanaf 24 oktober) ook aan de gang met deze moderne klassieker vol met extra features.

Over een vervolg was tot nu toe nog weinig bekend, maar het hoge woord is eruit. Take-Two heeft bekendgemaakt dat BioShock 2 uit zal komen in het financiële jaar 2009. Helaas worden we hier ook niet al te wijs van, want dit financiële jaar loopt van 1 november 2008 t/m 31 oktober 2009.

Zodra we meer weten lees je dat hier terug bij Gameliner.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?