BioShock 2-DLC krijgt datum

Voor de mensen die de single- en multiplayer van BioShock 2 al helemaal grijsgespeeld hebben, komt 2k Games met nieuwe extra content; Sinclair Solutions Tester Pack.

In dit pakket gaat onder andere de level cap omhoog naar 50, zijn er twee nieuwe personages, 20 nieuwe trials die beschikbaar zijn voor level 41 of hoger, een derde wapenupgrade en 5 nieuwe maskers beschikbaar. Het pakket zal 400 Microsoft Points of 4,99 euro gaan kosten en verschijnt 11 maart.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?