BioShock 2

  • Ontwikkelaar 2K Marin
  • Eerste releasedatum 9 februari 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre RPG, First-Person Shooter
  • Gameliner score

BioShock 2 aangekondigd!

Gelijktijdig met het publiceren van de financiële kwartaalresultaten heeft Take-Two zojuist BioShock 2 aangekondigd. Tevens hebben ze bevestigd dat niet 2K Boston (voorheen Irrational Games), maar 2K Marin het vervolg op het eerste onderwater-avontuur gaat maken. 2K Marin is een nieuwe studio van 2K Games, waar onder andere ex-BioShock ontwikkelaars werken.

Vooralsnog is er niets bekend over inhoudelijke aspecten van de game. Wel is duidelijk geworden dat BioShock binnen het vierde kwartaal van Take-Two's fiscale jaar 2009 gaat uitkomen, wat ongeveer rond oktober volgend jaar valt. Zodra er meer informatie beschikbaar is, is dat uiteraard op onze site te vinden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?