Check hier alle PlayStation State of Play content

Bioscoopfilm per ongeluk in PlayStation Store

Afgelopen week heeft Sony een foutje van gemaakt die voor een aantal gelukkigen onder ons goed heeft uitgepakt. De uitgever heeft het namelijk voor elkaar gekregen om per ongeluk de film Armored gratis op PSN te zetten, terwijl deze film op dit moment nog in de bioscoop draait.

Klinkt als een domme fout, maar hoe veel 'per ongeluk' heb je nodig om zo'n grote productie zomaar op het net te zetten? En wat te denken van de status van de film zelf, die blijkbaar al klaar was gemaakt voor release, aangezien de beelden moeiteloos in de PlayStation Store geplaatst konden worden. Wellicht schuilt hier een nieuwe feature van Sony, in de vorm van het aanbieden van films die nog in de bioscoop draaien?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?