BioShock 2

  • Ontwikkelaar 2K Marin
  • Eerste releasedatum 9 februari 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre RPG, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Bioschock 2, Fall of Rapture

Niemand kan ontkennen dat BioShock een succes was. En iedereen weet bijna wel zeker dat er een tweede deel aan zit te komen. Vandaag is er wat informatie naar buiten gekomen over dit tweede deel. Zo zou BioShock 2 vóór BioShock afspelen, en dan voornamelijk rond de tijd dat Rapture ten onder ging.

In BioShock kom je, nadat jouw boot gezonken is, in de onderwater stad Rapture. De stad is niet meer zo levendig als vroeger en dat merk je al vrij snel in de game. BioShock 2 zal zich afspelen ten tijden van de ondergang van Rapture. Dit zal vernieuwingen met zich mee brengen qua gameplay en graphics.

2K heeft dit alles nog niet bevestigd. BioShock 2 zit in de pre-productiefase en er is nog weinig over te melden. Het wachten is op meer informatie van 2K Games.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?