Bionic Commando Rearmed verschijnt half augustus

Zojuist heeft uitgever Capcom, Bionic Commando Rearmed aangekondigd voor Xbox Live en het PlayStation Network. De door GRIN ontwikkelde game moet midden volgende maand verschijnen.

13 augustus kun je de game van Xbox Live Arcade downloaden voor 800 Microsoft Points en een dag later kun je de game ook downloaden in de PlayStation Store voor €9.99.

Bionic Commando Rearmed verscheen vroeger op de Nintendo Entertainment System en krijgt een verbeterde visuele weergave. Ook zal de game een coöperatieve modus voor twee spelers en een multiplayer modus krijgen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?