Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen, RPG
  • Gameliner score

Binnenkort nieuwe gebieden verkennen in Fable 2

Fable 2 is nog geen 2 maanden uit en nu wordt er al bekendgemaakt dat er nieuwe gebieden zullen komen in de game. Microsoft heeft bekendgemaakt dat ''Knothole "Island op 12 december beschikbaar zal zijn voor 1200 Microsoft Points.

Diegene die naar Knothole Island gaan, zullen een vervallen paradijs ontdekken. Hier zal je nieuwe quests, personages en items vinden. Ga jij hem kopen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?