Binnenkort nieuwe accessoires voor de Wii?

Laatst kwam de eerste echte accessoire voor de Nintendo Wii in de winkels te liggen. Dit speeltje werd niet zo heel succesvol ontvangen, maar toch is Nintendo bezig met plannen op nieuwe accessoires. Tenminste, als we een stel nieuwe patentaanvragen mogen geloven.

Het bedrijf heeft namelijk patenten gevraagd op een aantal uiterst vreemde accessoires voor je Wii-mote. Zo is er in de patentaanvraag onder andere een skateboard te vinden waar je de Wii-mote in het wiel moet plaatsen en staat er zelfs een tekening van een heuse Wii-teddybeer tussen. Daarnaast zijn ook accessoires als een Wii-fiets en iets wat lijkt op een boemerang terug te vinden.

Er is gelukkig ook een serieuzere accessoire te vinden in de patentaanvraag, namelijk een Wii-versie van de NES Zapper. Dus wie weet zullen we in de toekomst deze accessoire in de winkels zien liggen.

ontbrekende afbeelding

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?