Binnenkort meer van The Agency

Microsoft Game Studios annuleerde in 2004 de MMO Mythica, waarna het hele team wegliep en bij concurrent Sony Online Entertainment onder de naam Sony Online Entertainment Seattle verder ging als nieuwe studio.

De studio werkt aan de game The Agency, een MMOFPS voor de pc en de PlayStation 3. Veel informatie werd er niet los gelaten, maar daar gaat volgens Sony Online Entertainment, John Smedley, binnenkort verandering inkomen. De game moet binnenkort speelbaar zijn. We moeten daarbij denken aan een gesloten bèta, aldus Smedley.

You're going to see something around The Agency very soon. Like, weeks. And I mean playing within weeks.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?