Forza Horizon 5

  • Ontwikkelaar Playground Games
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Binnenkort meer informatie over Forza Horizon 5

Er volgt binnenkort meer informatie over de campagne van Forza Horizon 5. Later deze week kunnen we een livestream verwachten die meer details onthult.

Er hangt een hoop hype in de lucht rondom Forza Horizon 5. Zo was Forza Horizon 5 de meest geanticipeerde game tijdens E3. Het nieuwste deel in de langlopende raceserie speelt zich af in het zonnige Mexico. Aan de plattegrond van Forza Horizon 5 is al te zien dat deze virtuele versie van Mexico beslist geen tekort aan wegen kent. Natuurlijk ontbreekt ook de campagne in de vijfde editie niet. Eerder gaf Playground Games al aan dat Forza Horizon 5 een diepgaande en belonende campagne kent. Over die campagne gaan we binnenkort meer te horen krijgen. Het team achter de game heeft namelijk op social media aangekondigd dat morgen in een Twitch-stream meer informatie volgt over de nieuwe campagne.

De livestream met meer informatie over de campagne van Forza Horizon 5 vindt morgenavond om 19:00 uur plaats op het Twitch-kanaal van Forza.

BRON Forza Horizon

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?