Gameliner 15 jaar vijftien-daagse

Binnenkort losse drum kit te koop

Stel je voor; je bent een drummer en Guitar Hero: World Tour lijkt je heel erg vet vanwege de drum kit die erbij zit. Je zult dan wel 170 euro moeten bètalen voor de drum kit, gitaar en microfoon. Dat wil je niet. Daarom komt Activision binnenkort met een losse drum kit.

In Amerika zal de drum kit te koop zijn op 15 februari voor 99 dollar. Europa zal de drum kit later dit jaar krijgen. Een specifieke datum is nog niet bekend.

TAGS

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?