Binnenkort LEGO Rock Band?

2008 was een goed jaar voor LEGO. Indiana Jones én Batman zijn omgetoverd tot een heuse LEGO-game. In 2009 wil de ontwikkelaar Traveller's Tales misschien een andere weg inslaan.

Tijdens een interview met EuroGamerTV maakte de ontwikkelaar bekend dat er ook in 2009 een nieuwe LEGO-game zal komen. Ze gaven hierbij niet aan over wat voor game het zou gaan. Een andere bron op Videogaming247 beweert dat het om LEGO Rock Band gaat. Dit is nog maar een gerucht. Houdt Gameliner in de gaten voor meer informatie rondom de LEGO-games.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?