Binnenkort Game Room op Xbox Live

Robbie Bach van Microsoft heeft in een interview met CES Keynote bekendgemaakt dat we deze lente de mogelijkheid krijgen om de Xbox Game Room te betreden. Deze Game Room is bedoeld als ontmoetingsplaats waar alle Avatars samen retro-games kunnen spelen.

Ondertussen staan er al 30 games op de lijst, waaronder Outlaw, star Raiders en Centipede en elke week zal de Game Room weer worden aangevuld met nieuwe games. We zullen voor deze games natuurlijk wel weer moeten bètalen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?