Beautiful Katamari

  • Ontwikkelaar Namco Bandai
  • Eerste releasedatum 29 februari 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Binnenkort gaan we rollen met Beautiful Katamari

Een paar weken geleden meldde Atari, de uitgever van Beautiful Katamari, ons dat de game in februari uit zal komen. Nu hebben ze een exacte datum bekendgemaakt. 29 februari zullen we kunnen rollen met de Royal Prince en zijn vrienden! Ben je geïnteresseerd geraakt? Dan kan je de demo downloaden op Xbox Live Marketplace.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?