Colin McRae: DiRT 2

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 3 december 2009
  • Platformen Pc, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Binnenkort DIRT 2 demo op PSN

Binnenkort verschijnt de demo van Colin McRae: DIRT 2. Volgens Matt Horsman, Chief Games Designer van DIRT 2, zal deze demo vanaf begin september te downloaden zijn via het PlayStation Network.

Overigens melde Horsman dat de PlayStation 3-versie van de game gebruik maakt van de screen-capture feature. Tijdens het racen kun je dus mooie screenshots maken. Over een eventuele demo voor de Xbox 360 of PC is nog niks bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?