Binnenkort: BioShock en Oblivion bundel

Oblivion en BioShock worden binnenkort samen gebundeld op èèn glimmend schijfje. Erg goed nieuws voor diegene die beide games nog niet heeft mogen proeven; dit is dus een uitgelezen kans om gebruik te maken van deze mooie deal.

De bundel verschijnt in Europa op 10 juli voor de PC en de Xbox 360. De PC versie zal rond de 19,99 euro gaan kosten en de Xbox 360 versie zo'n 29,99 euro.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?