Binnenkort al DLC voor Pro Evolution Soccer 2010

De game moet nog uitkomen in Europa, maar Konami heeft in een brief aan alle fans alvast aangekondigd dat er binnenkort al downloadable content voor Pro Evolution Soccer 2010 zal verschijnen.

Dat is goed nieuws, maar het wordt helemaal mooi als je weet dat die update gratis beschikbaar wordt gesteld. Een echt cadeautje voor alle fans dus. Wanneer we de DLC precies kunnen verwachten is nog niet bekendgemaakt. PES 2010 wordt morgen uitgebracht in Europa.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?