Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Bill Cosby laat zich uit over Grand Theft Auto IV

Als het Jack Thompson niet is, dan is er altijd wel weer iemand anders die ergens over wil zeuren. Dit keer heeft Bill Cosby (bekend van de Cosby Show) iets te zeggen over Grand Theft Auto IV. Volgens hem heeft de game maar een slechte invloed op de jeugd.

Cosby gaat zelfs zo ver dat hij de game betiteld als een toelatingsexamen voor een plek bij de criminelen in de gevangenis. Waar Cosby dat ineens vandaan haalt, ruim een half jaar nadat de game op de PlayStation 3 en Xbox 360 is gereleased is een grote vraag. Blijkbaar interesseert deze man zich alleen voor de computer, aangezien de nieuwste GTA game daar binnenkort op uitkomt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?