Bijna 11 miljoen keer Wii in 2008

Nintendo heeft recentelijk de Europese verkoopcijfers van de Nintendo Wii en de Nintendo DS in 2008 bekendgemaakt. De cijfers liegen er niet om, Nintendo is nog steeds hot!

In 2008 ging in Europa de Wii in totaal 10,4 miljoen keer de toonbank over.

Ook de Nintendo DS doet het goed dit jaar alleen al in juli, wat ook het hoogtepunt was, is de NDS 225.000 keer verkocht. Dat is ongeveer 175.000 keer meer dan de PSP in dezelfde periode.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?