Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score

Bij release al downloadable content voor Guitar Hero: World Tour

Activision heeft zojuist tijdens de persconferentie laten weten dat Guitar Hero: World Tour al vanaf de release downloadbare content zal hebben.

In de downloadbare content is onderscheid tussen singles, albums en speciale trackpacks. Hiervoor zul je wel moeten betalen. Hoeveel het precies mag kosten is nog niet bekend.

Guitar Hero: World Tour is het vierde echt nieuwe deel uit de serie, en zal in tegenstelling tot de voorgaande delen meer dan gitaren alleen bevatten. Met gitaar, basgitaar, microfoon en drumstel kan een complete band opgezet worden, waarmee je zowel on- als offline kunt rocken op 85 tracks.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?